Reacties

Hey Chris,

Ik wou je via deze nog even bedanken Toen ik op "The Missing Link-Workshop" was, zat ik helemaal onderaan de spiraal, maar ik heb toen wel door jou het besef gekregen dat ik daar zat en dat ik naar boven MOEST! Intussen zijn er wat ups en downs gepasseerd MAAR kan ik met trots meedelen dat ik nu helemaal boven aan de spiraal zit! En dat zal zeker nog wel eens wat minder zijn, dat besef ik wel. Maar wat ik een beetje griezelig vind, is dat ik rond de jaarwisseling een aantal zaken gevisualiseerd had die ik wou en dat deze vandaag amper een paar maanden later waarheid zijn geworden. ONGELOOFLIJK en een klein beetje griezelig ook wel hihi Maar bij deze dus bedankt om bij te dragen aan mijn grote geluk!
Debby A. - Kalmthout

 

Het was een fantastische dag omdat het mij echt heeft veranderd in de positieve zin. Ik denk nu anders, ik denk beter, ik denk positiever en handel daar ook naar wat mij positieve resultaten geeft.

Ik geloof ook echt in de INSIGHT PRINCIPES, iedereen zou dit moeten weten, dan zou de wereld er anders uitzien....

Ik heb er van genoten, je bent en fantastische coach Chris, mercikes.
Léonie L. - Brasschaat

 

Je bent een warme man die met oprechte mening de mensen raakt. Ik ken al wat van wat je vertelde uit andere opleidingen. Het word hier anders uitgelegd. En dat is ook boeiend om op een andere manier naar zaken te kijken. Wat ik heel boeiend vond was de groei modus en overlevingsmodes.  Ik vond het voor mij zeer waardevol want je leert altijd bij. 
Brigitte H. - Houthalen-Helchteren

 

Ik vond "The Missing Link-Workshop"  heel verhelderend. Je hebt me inzichten gegeven die mijn leven gaan veranderen. Ik ga bewuster keuzes maken die mij doen groeien. Wat mij vooral 'verbaasde' was dat onze Mind ons zo voor de gek kan houden. Het is veel simpeler dan mijn 'denken' kan accepteren. Je hebt dit heel duidelijk uitgelegd, waardoor ik praktische principes kan toepassen om mijn leven een geweldige boost te kunnen geven! Dankjewel hiervoor!
Margreet F. - Hulsberg (NL)

 

Chris dank je voor de geweldige Workshop, mijn ogen zijn helemaal open gegaan nu oefenen en oefenen.
Stef M. - Melsbroek

 

Chris, ik heb genoten van "The Missing Link-Workshop"! Belangrijker: ik heb er verschillende inzichten opgedaan! En nieuwe mensen leren kennen! 
Spijtig dat het al gedaan is.  Alleszins, hartelijk dank voor al de inzichten die je ons bij bracht. Het is waardevolle materie in mijn leven. 
Veel liefs,
Diane S. - Linter

 

Dank je wel voor de geweldige, fantastische workshop . Ik heb de missing link gevonden waarvoor ik jou zooooooo dankbaar voor ben. 
Hilde V. - Hechtel/Eksel


Heb al een paar dagen 'positief' kunnen eindigen en inderdaad, veel beter geslapen en voelde me volgende dag direct in form!  Gisteren slecht dagje gehad met alle gevolgen vandien maar dit deze morgen direct kunnen omzetten in: "oké dat was gisteren, vandaag nieuwe dag, nieuwe lei en we zijn weer vertrokken!"
Maar het is zoals je zei idd verdomd moeilijk en op ieder moment van de dag eraan werken!  Bedankt voor deze training, heeft me echt wel heel veel doen inzien en doen beseffen! Je doet dat goed!
An D. - Alsemberg

 

Heb vandaag veel inzichten meegekregen dankzij Chris tijdens "The Missing Link-Workshop". Ben blij dat mijn bewustzijn verruimt is en dat ik er mee aan de slag kan teneinde oude overtuigingen uit de wereld te helpen om zo verder te groeien naar mijn succes.  Dank je Chris, het was een waardevolle dag !
Yolanda E. – Serskamp

 

Enkele weken geleden volgde ik de "The Missing Link-Workshop" bij Chris. Chris heeft de theorie op een heldere en humoristische manier gebracht, ondersteund met prachtige hand-outs.
De mood-elevator heeft een speciaal plekje gekregen op mijn bureau.
Ik word me er steeds sneller bewust van als er negatieve gedachten zijn.  Ik weet nu dat ik zelf de keuze heb om er in mee te gaan (en me down te voelen) of niet (en me happy te voelen).  De keuze is dan snel gemaakt.   Als dat geen mooi inzicht is!   Bedankt Chris!
Carine M. – Bornem

 

Op een dag kwam ik tot de ontdekking dat, de sneltrein waar ik al jaren opzat, plots niet meer zo snel reed. Elk station bereikte ik met veel moeite…om dan met een serieuze anti-drive mij op te peppen om met nog tragere snelheid amper het volgende station te bereiken. Zo kon ik niet verder…volledig uitgeblust… Iets in me vertelde me dat er iets essentieels fout was in mijn leven…Ziek was ik niet want lag nooit in bed en had geen koorts, maar mijn hoofd leek wel een emotionele rollercoaster van emoties! Het leek of ik geleefd werd en mijn leven volledig gebaseerd was op gevoelens…
Toen ik Chris van Insight Academie op een congres ontmoette en kort een gesprek had, voelde ik me direct begrepen.  En al snel kwam ik tot de conclusie dat ik echt in mezelf moest gaan investeren om van mijn leven nog iets moois te maken!
Al snel zat ik vol enthousiasme op de "The Missing Link-Workshop".
Ik voelde me direct thuis in de groep, door de losse sfeer maar toch gestructureerde training, voelde ik me al een heel stuk opgeluchter. Hier zou ik heel sterk uitkomen, zeker weten!  Mijn masker verdween bij de training in een veilige kast…ik kon ongeremd mezelf zijn!!! Gewapend met een gestructureerde training met niets dan waarheid, vertrok ik huiswaarts…klaar om mijn tips in de praktijk te brengen! Onbewust leerde ik elke dag hoe de tips me hielpen om mijn emoties te sturen en de stappen naar succes te nemen en brachten me nog dichter bij mijn doel.. en tot op de dag vandaag durf ik zeggen.
Chris is een zeer gedreven coach die zijn roeping heeft gevolgd…en ik ben zo blij dat ik ze gehoord heb!
Krista C. – Brasschaat

 

Dit is de beste training die ik ooit heb gevolgd!
Mark V. – Ekeren

 

Het is moeilijk om het aan iemand uit te leggen maar  "The Missing link-workshop" is gewoon fantastisch.  Een inspirerende en unieke ervaring die levensveranderend is. … Deze training heeft het fundament gelegd voor een andere manier van leven.
Ann M. – Rumst

 

Het was een heel interessante training ,eigenlijk voor mij één van de beste die ik al gedaan heb. Bedankt.
Warme groeten
Rita V. – Mechelen